5/8 Vilken sommar vi har!! Cafeét går som tåget och vi har ett fantastiskt team som jobbar i år. Fullsatt på de flesta grillkvällar och mycket bra musik. Nu är det lite lugnare men fortfarande varmt i vattnet och det ser ut att bli ett fint veckoslut. Trots torkan är trädgården lummig och grön. Härligt!!!

30/4 Äntligen vår och dags för säsongsstart på Carls Café & Bistro. Ikväll är det VIP-kväll för alla i semesterbyn och imorgon öppnar vi upp för allmänheten. Liza kommer på fredagkväll och kör musikquiz och musik mellan 18 och 23.
Nya båten är på plats och på fredag är det räddningstjänsten från Vaggeryd som ska på tur till Hönö. Nu hoppas vi bara på lika fint väder som förra helgen då hela Bygg-Johankoncernen var här och firade 10 år.
Allt gott!!

1/9 Blåsigt och regnigt i Sillvik men vi har ändå lite gäster på Carls Café. Vi kommer att ha öppet alla dagar i september och hoppas att det blir en varm och solig höst. Trubadur varje fredagskväll, buffé alla lördagar och söndagsmiddagar på söndagarna.
Bastun är nästan klar så nu väntar vi på invigning. Välkomna att boka stugor i vinter!! 

9/5 Kristi himmelfärdsdag!

Igår hade vi vår första AW med nästan 70 personer på besök. Lite mer än vi vågat hoppas på och fantastiskt roligt. Imorgon och på lördag har jag binderikurser med två olika gäng, Jonas kör 5-kamp med gubaar och barn och fred o lörd kväll har vi två olika 60-årsfester.

Mån-tis blomsterkurs med Ica-skolan. Fullt ös med andra ord:)!!

10 april och inget vatten på Carls Café:( Inte bra för oss som har ett träningsläger för fotbollskillar inbokade. Det får bli engångsservis istället.

Annars fyller det på med bokningar.

Hör av er om jag ska boka in er någon vecka.Hej,hej!!

29/6 Sommar äntligen!! Nu är det fullt ös i både café och stugor. Vi har lite strödagar i stugorna kvar så hör av dig om du vill hyra nån natt.

Annars kan vi bara rekommendera Carls Café, både mysigt och gott. Vi ses!!

Kramar Hugossons

19/3-12 Denna vecka startar kurserna för Flower Academy. Ska bli vackert väder och det är alltid mycket roligare då. Kanske en fika vid havet. Det fyller på med bokningar och nu är det nästan fullt i Saltsjöstugan i sommar. Men det finns fortfarande lediga veckor i Trädgårdsstugan. Hör av er om ni vill boka.//Camilla

6/2 Nu är det vinter även i Sillvik. Isen har lagt sig och vinterfiskarna är ute och vi har ont i magen när vi ser dem. Det var öppet vatten för bara två dagar sen. Men det är nära till Säve och ytbärgarna.....Carl och jag har bakat chokladbollar och biscotti. Planerar för cafésäsongen.

Nu fyller det på med bokningar inför sommaren. Hör av er om ni är intresserade.

Ha det gott// Camilla

27/11 1:a advent och storm i Sillvik. Vi har precis vinkat av Kia o Nicke efter ett mysigt dygn tillsammans. Imorgon Kommer Henke och hjälper oss med lite fix på bla Carls café. Nu börjar bokningarna för vår och sommar ramla in så hör av er om ni vill hyra. Adventskramar!!!

16/10 Hösten är verkligen här!! Carl har åkt till Australien och skickade ett sms i korthet att han kommit fram och lever. Inga onödiga utsvävningar där. Han är tillbaka 8december igen.

I Sillvik har Jonas påbörjat ett nytt projekt som ska bli klart till nästa sommar. En ny altan till stora huset. Den gamla vilade på jord och nu började huset sacka, så då är det bäst att fixa det innan huset ramlar. Just nu är det upphissat med en stor domkraft. Vi har en del bokningar i våra stugor men det finns fortfarande lediga helger i höst om ni vill komma bort. Hör av er via mail eller telefon. Ha det gott// Camilla

15/8 Idag är vi själva i Sillvik, det känns tyst och tomt. Men till helgen kommer det nya gäster och då hoppas vi på bättre väder. Stranden regnade sönder inatt så Jonas har jobbat hela dagen med att återställa och fixa till den. På Carls Café är det ganska tyst men en och annan kund tittar in och tar en lunch eller en god fika.

Det börjar fylla på med uthyrningar i stugorna till hösten så vill ni boka en helg är det bra o ni hör av er omg.

Ha det gott// Camilla 

11/7 00.23 Nattvakt i hamnen med kusin Per. Då får man passa på att uppdatera hemsidan så länge det inte dyker upp några tjuvar och huliganer, som vi måste ta hand om. Äntligen har vi kunnat vara lite på sjön i vår nya båt. Sommaren är fantastisk i år. Det kan regna en skur men sen blir det sol igen.

Vi skördar smultron, jordgubbar och sallad i det egna landet och njuter av alla rosor som blommar på tomten. Vi är dessutom hönsvakt åt grannarna när de är på semester och plockar nyvärpta miniägg varje morgon. Idylliskt!!

Carl är dunderförkyld men kämpar på i sitt café. Denna veckan kör vi på med sommarschemat så nu har han fått hjälp av kusin William och två goa Göteborgstjejer.

Ha det gott// Camilla

9/6 Nu har vi firat student och haft öppningshelg på Carls Café. Det blev verkligen en kanonhelg med underbart väder och en massa badgäster på stranden. Nu är det lugnare, blåsigt och regningt men då har vi tid att göra rutinlistor och ladda inför sommaren.

Det är några få lediga veckor kvar på Trädgårdsstugan och Cirkusvagnen ifall ni vill boka. 

Ring eller maila. Regniga hälsningar från Sillvik:)

 

5/5 Nu är vi i full fart med renovering och utbyggnad av Carls Café. Vi öppnar 2 juni dvs Kristi Himmelfärdsdag och hoppas på fint väder och en massa glassförsäljning. Alla är varmt välkomna att komma och fika eller ta en god lunch. Vi har fått bygglov för inglasning av altanen och vi bygger dessutom en takterass över vilket ger en fantastisk utsikt över skärgården. Så vi önskar bara en fantastiskt solig och varm sommar.

8/2 2011

 

Äntligen börjar snön försvinna ifrån Sillvik. I måndags gick isen upp så nu kan man inte åka skridskor till Björkö längre.

Vårplaneringen är igång och jag lägger därför ut två helger som kan vara lämpliga som tjejhelger. Hör av er och boka så snart ni bestämt er.

 

Vecka 14 8-10 april

Vecka 15 15-17 april

 

Det går bra att komma fre-lör eller lör- sön.

 

Min 4 max 10 pers/grupp

 

Inför dyklägret vecka 30 är alla småstugor med eget hushåll fullbokade så hör av er omg för sovplatser i övriga hus.

 

Ha det gott!!

Camilla

 

 

21/9 Nu har höstterminen på Flower academy startat och vi har haft gäster från hela Sverige, allt från Mörrum till Övertorneå. Vi jobbar i växthusen och bygger härliga exponeringar, har teori och har faktiskt kunnat sitta ute och fikat nästan alla dagar.

Boka gärna in en hösthelg vid havet. Det är helt fantastiskt att sitt inne och titta ut när det stormar, tända en brasa och laga god mat.

Vi har en hel del bokningar men det finns fortfarande lediga helger.

Ring eller maila om ni vill boka.

25/7 Imorgon startar årets dykvecka i Sillvik och vi har deltagarrekord! Nu hoppas vi på fint väder i kustbandet. Obs det finns fortfarande lediga stugor i augusti om ni ska till Göteborg och behöver någonstans att sova:)

29/6 Nu är högtrycket här och badtemperaturen stiger!! Det finns fortfarande några veckor som inte är bokade. Hör av er :)

 

Nedan ser ni utsikten från takterassen som börjar bli färdig.....

3/6 Grillning och solnedgång på altanen.

1/6 Nu finns de lediga veckorna utlagda på respektive stuga.Maila mig om du vill boka. camilla.hugosson@telia.com

Idag har Lakrits och jag badat fötterna i havet och hela badplatsen var full av barn som badade. Äntligen SOMMAR!!

 

 

Missa inte CWD:s årliga dykvecka på västkusten. Boka upp vecka 30 och häng på. Det blir dykutfärder, Liseberg, gocart och eventuellt en pysseldag för alla tjejer med blomsterbinderi eller betonggjutning. Jonas kör en adwanced open waterkurs i slutet av veckan, för den som vill uppgradera sig. Uppdyk för vårens ow-elever. Program kommer senare. Boende i Sillvik men vi har begränsat antal platser, så först till kvarn.....

 

 

27/5 Dags att hämta vår nya familjemedlem! En liten Flatcoated Retrivervalp på 8 veckor. Honom får ni träffa i sommar:)

 

 

 

20/5 Nu är det hög tid att boka stugor inför semestern.

Maila oss gärna så svarar vi omg.

 

camilla.hugosson@telia.com